Landet next

17 Juli 2013 - 13:46 Matilda, Kommentarer: 0
Aa, har precis packat klart och ska snart börja åka mot landet, pappa ska bara klippa färdigt gräset först. :)
Inatt sov jag hos axpax, pretty nice huh? Eller inte, jag kunde inte sova för han kittlade mig. Ett riktigt litet badass är vad han är.. Aja, det blir rätt skönt att åka iväg ett tag. Det var typ evigheter sen jag senast var på landet, och på tisdag ska vi dessutom rida islandshäst! 
Plus, vi har fixat så det finns wifi där nu. Ganska chill azz!
Skoja, men aa. Ni får väl ha det så bra babes (;
 
 

Today

15 Juli 2013 - 21:32 Matilda, Kommentarer: 0
Idag har jag och Amalia varit inne i stan och kollat lite på kläder, hon köpte ett likadant thomas sabo armband som jag har. Vid halvtvå var vi hemma och åt lunch, sen har vi bara tagit det lugnt resten av dagen. Nu ska vi se på nån film, rätt nice azz! :')
 
 

 


Hemma!

14 Juli 2013 - 15:42 Matilda, Kommentarer: 0
Igår kom jag hem från en sjukt rolig vecka på karlshem. Karlshem är en hästgård på Ekerö, var där på läger förra sommaren också. Först provred jag Susi men vi passade inte alls, så jag fick byta till en häst vid namn Kajsa K. Hon  var jättefin och jag fick ha henne resten av veckan. För tillfället är jag hos Amalia, ska bohär några dagar och sen ska jag iväg till landet. Inatt sov jag över med Axel, skitmysigt! Jag fick bodybutter och m&m's av honom från när han var i London, gulligt vaa? 
 
 
 

RSS 2.0