Träning sen Valborg ❤️

30 April 2014 - 21:55 Matilda, Kommentarer: 0medan ni dricker tränar jag vem är nöjdast i längden puss

30 April 2014 - 17:21 Matilda, Kommentarer: 0❤️

30 April 2014 - 15:06 Matilda, Kommentarer: 0


Motivation

28 April 2014 - 20:52 Matilda, Kommentarer: 0Helt ok sant lol

28 April 2014 - 08:57 Matilda, Kommentarer: 0Hallon-banan-kvarg

27 April 2014 - 13:57 Matilda, Kommentarer: 1
Frukost!

27 April 2014 - 10:08 Matilda, Kommentarer: 1New in träningsgrejer!

26 April 2014 - 18:14 Matilda, Kommentarer: 0Säsongspremiär 👌

26 April 2014 - 13:10 Matilda, Kommentarer: 0

Vi får tacka vår lagledare för bilderna, hahah! Vi mötte Sundbybergs IF, och ja det gick väl okej. 0-0 blev slutresultatet.. Vi hade några riktigt fina chanser men aa, de gick till spillo typ. Vi måste börja komma till avslut oftare.

Pre-workout

25 April 2014 - 16:10 Matilda, Kommentarer: 0Tips: sluta äta godis!

24 April 2014 - 19:19 Matilda, Kommentarer: 0
 
Det är såklart jobbigt att sluta med godis och sötsaker. Det vet vi redan, och de flesta kan nog ärligt säga att man någon gång i livet sagt "nej nu ska jag inte äta socker" men misslyckats. Ett bra tips när du är sötsugen är att äta något annat, för mig fungerade det med te. Så fort jag var sugen på att stoppa i mig något sött gick jag ner och gjorde te. Russin är gott också, de är naturligt söta. Prova att frysa in skivad banan(bananpengar kallar jag det, haha), det är supergott. Fungerar också med vindruvor, men jag föredrar bananen då den är sötare.
Har du väl bestämt dig för att inte äta godis så ska du inte göra det heller. Inga "okej jag tar bara en bit" utan NEJ, stopp, ät något annat eller ät inget alls. Sysselsätt dig med något.
 
Det är värst i början men efter några dagar(det går såpass snabbt) så kommer du inte att känna lika mycket sug efter sötsaker. Med tiden blir det mindre och mindre. Det handlar om att påbörja en vana. Att inte göda beroendet. Att tänka på att din kropp inte är en skräpkorg och därför inte ska användas som om den vore en. 
 
 
 
Att tänka på när du är sötsugen: 
 
Det är ingen tillfällighet att du gillar sötsaker - det ligger i människans natur. För våra förfäder fanns inte så mycket mat att tillgå, socker och fett var livsnödvändigheter som båda gav mycket energi. Nuförtiden har vi i Sverige tillgång till energirik mat dygnet runt, vi får i oss det vi behöver genom vår dagliga kost. 
 
När du äter socker bildas ett ämne som heter dopamin. Den får oss att känna oss tillfreds och ger känslan utav att vilja ha mer socker. Dopamin bildas även vid intag utav både alkohol och tobak. Ämnet är anledningen till att du känner sötsug. 
 
Inte bara det att godis i princip bara är socker och inte några essentiella näringsämnen alls, godis innehåller mängder utav konstgjorda ämnen. Färgämnen, konserveringsmedel, estrar - you name it. 

Socker överhuvudtaget skapar små inflammationer i hudcellerna - din hy blir alltså sämre vid ett för högt intag utav socker. Socker gör även att hormonet kortisol utsöndras. Kortisol i sin tur ökar talgproduktionen och kan förvärra acne.
 
Du vet väl att lösgodis är helt sjukt ofräscht? Att de låga hyllorna tillåter små barn att stoppa ner händerna i dem? Händer som de kanske nyss haft i munnen, näsan etc? Men fine, om du vill äta barnets snorbakterier eller ej är ditt val att göra.
 
 
 

<3

24 April 2014 - 15:36 Matilda, Kommentarer: 0Jajajaja

23 April 2014 - 22:33 Matilda, Kommentarer: 0

Dagens träningspass var grymma! Såå nice med min babe tillbaka. Fick dock två blodsockerfall under kvällen, ett i början efter uppvärmning(hänt förut, typiskt stället att komma på) och ett i slutet efter en riktigt hemsk spurta vänd spurta 10 burpees spurta igen vänd spurta burpees osv. Tur att jag är jävligt snabb med dextrosol hahah. 

På BJJ:n blev vi halvt mördade, asså haha sjukt vad jobbigt det var.. 
Maybe we took this to far ❤️

23 April 2014 - 15:49 Matilda, Kommentarer: 0

Jävla skitnatt. Kunde inte sova, ångesten åt upp mig. Tror ni jag mådde bättre på morgonen eller? Nej. Orkade egentligen inte gå till skolan men det var såpass viktiga lektioner att jag bara hoppade över första lektionen. Det är okej nu. Jag är starkare än förut. 


Ska försöka ta mig iväg till träningen nu, får se om det går trots för lite sömn. Vi hoppas på det. Emely är tillbaka nu så är riktigt sugen på att köra.


Banan-kvarg-svartavinbär-hallon

22 April 2014 - 16:50 Matilda, Kommentarer: 0RSS 2.0