Dagen

28 December 2014 - 22:24 Matilda,
 
Idag var första dagen utan antibiotika på ett tag. Såå skönt.
Lyckades ju då slänga på mig det mesta, en förkylning, förstadiet till öroninflammation, medaljongsjukan(utslag som finns kvar i ca 2 månader, smittar inte, uppkommer pga stress)  och en UVI samtidigt. 
Urinvägsinfektion har jag visserligen haft typ två gånger förut, men aa. Första gången fick jag en helt ok antibiotikasort, andra gången en som jag mådde väldigt illa utav. Såklart fick jag samma som senaste gången, jag mådde jätteilla första dagarna och sedan typ tredje dagen spydde jag så fort jag tagit tabletterna, härligt, eller inte. Eftersom jag uppenbarligen inte tålde Furadantin fick jag i vilket fall byta antibiotikasort.
 
Angående förkylning och öroninflammation tror jag att de har lagt sig, så livet känns allmänt nice. Blev så himla trött utav antibiotika också, har massor av energi nu hahah. Men whatsoever, jag spenderar största delen av mina dagar i sängen. Underbart.
 
Idag var jag dock med Hanna ett tag, vi sprang runt i Täby centrum på jakt efter duo lim och nåt nagelkit. Hanna köpte dessutom bhar och lushgrejer, avis? Såklart

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0