Detta är så otroligt fint

31 Mars 2014 - 15:31 Matilda, Kommentarer: 0"Sitter här med min parmaskinka liksom woho"

31 Mars 2014 - 12:12 Matilda, Kommentarer: 0

Älskade du ❤️
Trasig

30 Mars 2014 - 17:44 Matilda, Kommentarer: 0

En djurgårdare död. Tvåbarnspappa. 
Skallen inslagen utav en flaska. 
Sjukt

Snabbmat haha

30 Mars 2014 - 11:56 Matilda, Kommentarer: 0

Åh det är ju så himla varmt ute just nu, sitter i mjukisar och bikinitopp och solar. Inte för att jag blir särskilt brun, är ju rätt ljus i pigmentet, men ändå superskönt!
-

29 Mars 2014 - 15:01 Matilda, Kommentarer: 0

Is it true that you love me? I dare you to kiss me. With everyone watching.

Ledig morgon betyder morgonpass

29 Mars 2014 - 09:47 Matilda, Kommentarer: 0Det här är inte ens kul att läsa, men varsågoda

28 Mars 2014 - 22:39 Matilda, Kommentarer: 0
 
Jag mår bra nu. Inga viktproblem, knappt någon ångest alls. Bryr mig inte så mycket om saker eftersom jag tycker att de jobbiga känslorna jag kan få nu inte ens kan jämföras med de jag hade förut. Att inte må dåligt är inte alltid bra, det får dig att upplevas som ganska känslokall och allmänt careless. Så är inte fallet, man bryr sig, men man får inte lika ont. Till saken:
 

Vi lever i ett samhälle där de psykiska problemen ökar, och ökar, och ökar. Ångest är idag ett vanligt ord, med olika innebörd för olika personer, men gemensamt är att det inte är någon skön känsla. Det finns olika sorters ångest, är du med om en riktigt hemsk så kommer du inte att tycka att de mindre känslorna bör kallas för samma sak. Varför har vi ångest? Är det för mycket press på oss eller är det att vi involverar oss i exempelvis kärlek för tidigt? Hursomhelst visar forskning att ångestnivån hos den genomsnittlige highschool-eleven i Amerika har samma nivå utav ångest som den generella psykpatienten på 50-talet. Hur sjukt är inte det?

  

Men frågan är, vad gör du, när det gör så ont att du inte orkar längre? När du ligger där i sängen, hyperventilerar och tappar uppfattningen om omvärlden, allting snurrar?  

Det gör ont. Känslan är panikartad, men du mår för dåligt för att göra något åt dig själv. Och visst finns det positiva saker med det också, du orkar ändå inte gå upp ur sängen och avsluta ditt liv, för du ser ingen anledning till att göra något alls. Men ta det lugnt. Det försvinner efter ett par minuter. När det börjar avta ligger du där, helt tom inuti. Det gör inte ont längre. Du ligger kvar där utan ork till någonting, men du har i alla fall inga panikkänslor kvar.

 

 Vad gör du, när det gör så ont att du inte kan stå upp? När du mår så dåligt att du nästan spyr, det finns ingen livsglöd kvar och du vill verkligen avsluta ditt liv?

Ta det lugnt. Du kan ändå inte stå upp. Och även om du klarar av att ta dig fram på annat vis så kommer du ändå inte orka gå någon längre sträcka, för du har inte ätit och det kan du inte göra heller, du mår för illa och bara tanken på mat får dig att vilja spy. Du kommer ligga dår du är tills någon tvingar dig till något annat. 

 

Vad gör du när du känner igen dig? När du vet exakt vad jag menar? 

Jag vet att det skrämmer dig, och att du skäms över det. Skada inte dig själv fysiskt. Snälla. Ärr får inte folk att hjälpa, ärr får folk att rädda backa tillbaka från dig. Be om hjälp. En kurator, perfekt. Ring ungdomsmottagningen, boka en tid. Vill du inte göra det, be någon annan. Bara snälla prova, så att du kan få en egen uppfattning om det. Annars gå till din närmsta vuxen och lätta hjärtat. Seriöst, säg som det är. Du tycker inte om livet och skulle hellre vara död, men du orkar inte ta tag i saken så det får vara. Säg det. Och jag vet att någonstans därinne, finns det lite hopp om att allt kommer att bli bättre. Tro mig, du kommer hitta något som gör dig glad. En tid från nu kommer du att vara så jävla glad över att du finns, att du lever, att du har en vän, att du har din familj. Du har mitt ord.


Bästa

28 Mars 2014 - 11:55 Matilda, Kommentarer: 0

"Turns him on, left in a struggle, now she’s gone, and he is left a fool"
åh tumblr

26 Mars 2014 - 10:22 Matilda, Kommentarer: 0

 

don’t trust guys that refer to their exes as “crazy”

and never explain the situation

they just call her crazy and move on

don’t trust men like that

because if they can’t explain the situation

it’s probably because they were the one to make her “crazy”


Jo för gnagare i solna är riktigt ovanligt, verkligen

25 Mars 2014 - 22:04 Matilda, Kommentarer: 1
 
 
Förövrigt, vinst 3-2 DIF i hockeyn. Så jävla niceee

Snart hemma

24 Mars 2014 - 21:01 Matilda, Kommentarer: 0

Sitter på bussen hemåt rn, helt slut. Vi övade rätt mycket defensivt idag på thaiboxningen, på BJJ:n hann vi typ bara vara med på sparringen. 
Börjar typ förstå lite vad som är grejen nu haha, i början hade man ingen aning om vad man gjorde. Lite så fortfarande dock, man bara gör. Kul är det i vilket fall!
~~~

24 Mars 2014 - 11:33 Matilda, Kommentarer: 0
 
“I have a lot to say. You just have to ask the right questions."

Lunch ❤️

23 Mars 2014 - 15:35 Matilda, Kommentarer: 0But it's just you and me

23 Mars 2014 - 07:54 Matilda, Kommentarer: 0
 
Aa som ni nog förstod så fyllde jag 15 igår. Spenderade största delen utav min dag på stadion, först tränade jag på morgonen, åkte hem och fixade mig emellan, sen iväg till stadion igen för att se på några thaiboxningsmatcher. Kände ingen av de som tävlade, men har tränat mot en av dem och han va supertrevlig, han vann sin match också, what goes around comes back around typ. Själva arrangemanget kallas PT-fighten, då det är två tränare som får varsin grupp att träna. Observera att dessa inte har tränat thai innan. De får sju veckor på sig och sen går de matcher mot varandra. Jättekul att se på, dock synd att inga tjejer var med.
 
 Födelsedagsmiddag

22 Mars 2014 - 21:24 Matilda, Kommentarer: 0RSS 2.0