.

18 Oktober 2014 - 08:00 Matilda,

Igår efter skolan skrev jag mitt franskaprov, missade det i veckan så jag var tvungen att stanna kvar på omprovstiden. De hade ändrat provet från det som gällde när mina kurskamrater skrev det, vilket jag verkligen inte var förberedd på. Hade ju hört i princip vad det var på så jag tänkte "chill jag kan ju det "här".. Så var inte fallet  kan jag ju säga nu i efterhand, men det gick helt okej. Varken det bästa  eller det sämsta prov jag skrivit.

Efter det så åkte jag hem till Julia en stund. Vi satt och snackade i typ tre timmar oavbrutet. Längesen vi haft egentid, det var jätteskönt att få prata ut om allt. Hon är så himla förstående, min fina. 

På bussen hem därifrån träffade jag Liam, och eftersom varken han eller jag hade planer för kvällen drog vi en sushikväll. Sjukt längesen vi träffades någon längre stund(alltså inte på bussen), typ tre år sen eller något? Det var i vilket fall kul även fast jag var halvt osocial större delen av kvällen, har nämligen börjat skriva med fransyskan som jag ska ha utbyte med. Bra kväll överhuvudtaget :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0