Förstegsträff

23 Oktober 2014 - 23:10 Matilda,
 
Jag vet inte om jag någonsin nämnde det i bloggen, jag tror att jag gjorde det, men jag var på Karlberg P1 i sommras. Alltså, det är ett konfirmationsläger. Jag ångrade mig jättemycket när jag skulle åka.
Samma dag som skolavslutningen, innan hade jag tänkt att "åh vad smart då har man hela sommaren framför sig". Nu kändes det mer som att jag missade allt det roliga.
 
Jag åkte ju dit utan att känna någon innan också. Hade väl en del bekanta som man liksom hälsat på, men jag anmälde mig själv så det var mer en slump att jag hamnade med dem. I vilket fall, lägret var väldigt väldigt utvecklande. Man kunde verkligen märka skillnad hos en del, främst ett gäng killar, de var helt annorlunda i början av lägret och i slutet. Jag tror att konfirmationen hjälpte oss att växa i oss själva.
 
Nu har jag då tänkt gå en ledarutbildning. Jag är inte helt säker på att jag sedan vill bli konfirmationsledare, men kursen verkar sjukt lärorik och dessutom är den bra att ha med på cv:et. Jag tycker om att vara i kyrkan, dels för att jag träffar många kompisar, men mycket för att det är så lugnt och stillsamt. Det går att släppa stressen för ett tag.
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0