you're my downfall you're my muse

29 Januari 2015 - 11:33 Matilda, Kommentarer: 0
 
Vaknade bredvid my love idag, så himla mysigt. 
Morgonen vart jättebra because of that. Efter skolan ska jag in till stan och lämna in cv på wayne's, vore verkligen bra om jag kunde få helgjobb. Har hört att det ska vara svårt då det är många som söker så vi får se hur det blir, finns ju många caféer i Stockholm. Ska dessutom köpa en vattenflaska och se om jag hittar några okej innegympaskor då skolan råkade dela ut mitt idrottsskåp till någon annan som då typ slängde mina skor? Weird, menmen. Efter det ska jag på VRG Odenplans informationskväll.

Today's

26 Januari 2015 - 21:26 Matilda, Kommentarer: 0

Gos

25 Januari 2015 - 03:04 Matilda, Kommentarer: 0När tekniken går en aning för långt

23 Januari 2015 - 19:20 Matilda, Kommentarer: 0Tränat

22 Januari 2015 - 22:23 Matilda, Kommentarer: 0


Tisdags

22 Januari 2015 - 07:16 Matilda, Kommentarer: 0

I tisdags gick jag, Astrid och Emilia hem tillsammans för att senare åka in mot stan. Vi hade världens gosigaste lilla fika innan vi drog. Var både på östra och norra reals öppna hus, helt ärligt kändes båda helt fel. Östra hade två rektorer varav en inte hade någon koll alls så den andre fick rätta denne ett antal gånger. Jättekonstigt verkligen, det handlade inte om skitsakee heller utan om grejer som man som rektor faktiskt bör veta. Norra verkade ha lite högre standard, samtidigt verkade skolan i sig så sjukt torr. Aulan hade kyrkbänkar, två våningar och en orgel. Inget emot det men fick en konstig feeling. Byggnaden är säkert jättegammal, det var ju fint och så. Kändes way too tråkigt iaf.


How to spend a lördag

17 Januari 2015 - 13:11 Matilda, Kommentarer: 0Rätt gosigt ändå

16 Januari 2015 - 20:27 Matilda, Kommentarer: 0

Ingen vill va med på bild :(


Träna träna träna

15 Januari 2015 - 18:32 Matilda, Kommentarer: 0Pluggar o käkar lite väl mycket socker

14 Januari 2015 - 19:17 Matilda, Kommentarer: 0

Borde egentligen vara på träning just nu. Hade gärna varit det också, om det inte varit för att jag procrastinatat lite väl mycket inför morgondagens religionsprov. Sen har vi tydligen ett större franskaförhör också, så ska snart kolla lite på futurum. Det var en del glosor också som jag måste plugga in, hade knappt kollat i boken så får vara väldigt nöjd med att förhöret inte lades idag som det egentligen var tänkt. Men, det löser sig, precis som allt annat. 

Tid

13 Januari 2015 - 23:08 Matilda, Kommentarer: 0

Jag slutade träna regelbundet i typ november. Blev visserligen en del thaiboxning, men BJJ:n. Jag tog hem två tävlingar och sen slutade jag i princip träna. Varför? Jag vet inte riktigt. Kände mig inte alls lika motiverad längre. Det blev bättre när det närmade sig jul och jag fick in ett par träningar, sen slutade terminen med ett graderingstillfälle.

Jag tror att det var då jag började bli sugen på riktigt igen. Ni vet när man faktiskt vill träna, och inte bara försöker intala sig det? Det är så kul att se alla som har kämpat nå nya bältesnivåer. Man har sett sina klubbkompisar kämpa och träna dag in och dag ut, och sedan belönas deras ansträngningar lite extra. Det är fint med kampsporten. Det finns steg att nå upp till, du har alltid något någorlunda konkret att jobba för. Nej, jag tycker om att se andra uppnå mål. Det är sjukt motiverande.

Nu är det iallafall dags för mig att kickstarta igen. Äventyrsbad 2k15 för er som fattar, och för er andra, det är snart sommar! RSS 2.0