Högstadielivet

27 Augusti 2014 - 21:50 Matilda, Kommentarer: 0


Åh, är verkligen riktigt trött i kroppen efter gårdagens träning. Provade på thaiboxning i fortsättningsgruppen, det var riktigt kul men jag kände mig såå dålig. Alla var jätteduktiga, kändes som första gången på kampsportcentret typ. Men, använder missnöjet som motivation istället - ska börja träna i den gruppen och jag tänker fortsätta där tills det inte känns pinsamt längre. Wish me luck för det här kommer bli svårt


Update

10 Augusti 2014 - 09:05 Matilda, Kommentarer: 0

I torsdags sov jag hos min kusin Emilia, vart ascozy med tjejprat och te. På fredagen drog vi in till stan och shoppade, sen åkte jag över till Hanna för att spendera natten där vilket även det var jättemysigt. Längesen vi sågs så vi hade massor av catching up to do. På kvällen gick vi promenad och såg What's your number, måste säga att den var riktigt kul och helt klart sevärd. Rekommenderar dock att se den med en kompis då saker o ting blir så mycket roligare då. Dagen efter, alltså igår, drog vi först och tränade på morgonen och efter det lunchade vi. Sen sa vi hejdå och hon drog till Mimmi och jag mot några kompisar i Svedmyra. Gjorde ett stopp på vägen dock, kungsan hade typ brasilianskt tema på dagen och då sålde de acai bowls där, självklart var jag tvungen att testa och seriöst jag har nog inte smakat godare. Kvällen spenderades med först vänner och sen lite senare gjorde jag ett stopp i gullmars och hälsade på Danne. 


Älskar sporten

07 Augusti 2014 - 22:26 Matilda, Kommentarer: 0

Första träningen på två veckor, åkte hem tidigare från landet på grund av att jag var så himla sugen på BJJ igen, haha typiskt mig. Var i vilket fall grymt skönt! Är riktigt taggad på säsongsstart nu, ska tävla i höst också. Är faktiskt pluggmotiverad också så skolan får gärna börja innan det försvinner igen!


You just gotta love what you do. That's it.

05 Augusti 2014 - 09:58 Matilda, Kommentarer: 0

RSS 2.0